Contact

Leo van der putte Groep
infrastructuur / Groenprojecten
Leo van der Putte
De Wildert 6
2651 EN
Berkel en Rodenrijs
Tel: 06 – 51494235
Mail: info@leovanderputtegroep.com

4 comments

 • Dick van der Does

  Ha Leo. Ik had van de week al gekeken maar ik zie nu dat er tekst en een aantal foto’s bij zijn geplaatst. Ziet er prima uit. Nog mooier zou zijn als je een foto kunt vergroten wanneer je erop klikt. Een idee misschien?
  Kleine opmerking. Sommige foto staan er dubbel op. Bijvoorbeeld de schutting van Carlijn.

 • J. Bruining

  Geachte heer/mevrouw,

  Via marktplaats ben ik de afgelopen week een juridisch rechtsgeldige en dus afdwingbare overeenkomst overeengekomen met u m.b.t. tot de tuinlamp voor een bedrag van € 50 door u geboden, door mij geaccepteerd, dus middels het beginsel van aanbod en aanvaarding.

  Gistermiddag zou u deze lamp bij ons in Leek afhalen, u bent echter zonder dit te melden niet verschenen. Gezien onze berichten wisseling op marktplaats mocht ik er in alle redelijkheid vanuit gaan dat u gister om half 5 bij ons zou verschijnen.

  Bij deze stel ik u in de gelegenheid om deze lamp vandaag, morgenavond of maandagavond bij ons af te halen. Mocht u hieraan geen gehoor geven, dan stel ik u officieel in gebreke op basis van een wanprestatie (zoals gebruikelijk binnen het verbintenissenrecht, conform het burgerlijk wetboek). Wij zullen in dat geval de overeenkomst met u in rechte afdwingen, waarbij alle gemaakte kosten op u zullen worden verhaald!

  Wij gaan er in deze vanuit, en sommeren u, dat u binnen de gestelde termijn gehoor geeft aan de door u aangegane overeenkomst via Marktplaats.

  Hoogachtend,

  Mr.de heer. J. Bruining

 • Alan

  Hoi Leo,

  Ik zoek iemand voor mijn tuin straatwerk rond 100 m2.
  Kunnen we een afspraak maken? Ik woon in Dordrecht.
  Mijn mobiel: 0643032467.

  Met vriendelijk groet,
  Alan

 • Edward Pineda

  Can u call me please?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *